L’Aula de l’Aigua s’estrena com a nou espai de la Festa Major de Sabadell

L’Aula de l’Aigua s’estrena com a nou espai de la Festa Major de Sabadell

Aigües Sabadell se suma a la Festa Major amb tallers infantils i una visita teatralitzada a l’equipament

 Aigües Sabadell organitzarà diverses activitats per celebrar la Festa Major de la nostra ciutat. Per primer cop, l’Aula de l’Aigua obrirà les seves portes per la festa gran, després de la seva inauguració ara fa pràcticament un any, convertint-se d’aquesta manera en un nou espai de la Festa Major obert a la ciutadania. La companyia d’aigües ha organitzat activitats familiars gratuïtes a l’Aula de l’Aigua els matins de diumenge i dilluns, d’11 a 14 hores.

Per una banda, un personatge d’època guiarà els visitants per l’exposició que acull l’Aula de l’Aigua i els ajudarà a descobrir la història del proveïment d’aigua a la ciutat. Els visitants faran un recorregut des del XIII fins a la constitució d’Aigües Sabadell i les tres grans portades d’aigua a la ciutat. També es repassarà la història i arquitectura de la Torre de l’Aigua.

Per als més petits, Aigües Sabadell ha organitzat dos tallers. En primer lloc, els nens i nenes podran dissenyar, pintar i personalitzar una xapa commemorativa de la Festa Major, per lluir-la tots aquests dies festius. I, en segon lloc, els menuts podran
pintar-se la cara de festa, en el taller de maquillatge guiat per monitors. Els dos tallers tindran lloc, tant diumenge com dilluns, a les 12 i a les 13h.

Totes les activitats tindran lloc a l’Aula de l’Aigua (Concepció, 14) i són totalment gratuïtes. Aigües Sabadell és, un any més, un dels patrocinadors oficials de la Festa Major.

Written by Comunicació CASSA

Website:

0 comments

Leave a comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *