Aigües Sabadell i el Gremi d’Hostaleria promocionen el consum d’aigua de l’aixeta en el marc del Dia Mundial de l’Aigua

Aigües Sabadell i el Gremi d’Hostaleria promocionen el consum d’aigua de l’aixeta en el marc del Dia Mundial de l’Aigua

 Per segon any, la companyia i el gremi han signat un acord en el marc de les accions commemoratives del Dia Mundial de l’Aigua

Diversos restaurants de Sabadell adherits a l’acord serviran aigua de la xarxa en ampolles de vidre facilitades per la companyia d’aigües

En el marc de les celebracions del Dia Mundial de l’Aigua, Aigües Sabadell i el Gremi d’Hostaleria del Vallès han signat per segon any consecutiu un acord per sensibilitzar plegats el consum d’aigua de l’aixeta. La signatura del conveni, que han rubricat Jordi Roca, president del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme del Vallès i Josep Escartín, director de Clients d’Aigües Sabadell, ha tingut lloc aquest matí a la Seu Social de la companyia d’aigües.

Amb aquest acord, diversos restaurants de Sabadell oferiran als seus clients i clientes aigua de la xarxa el proper divendres, Dia Mundial de l’Aigua, servida en ampolles de vidre facilitades per Aigües Sabadell. A més, les ampolles s’acompanyaran amb un document que explica amb detall l’acció.

L’objectiu és potenciar el consum d’aigua de la xarxa, “l’opció més econòmica i sostenible, ja que s’evita la generació de residus plàstics”, ha recordat Josep Escartín, director de Clients d’Aigües Sabadell. “Utilitzant una ampolla de vidre reutilitzable i consumint aigua de l’aixeta estem contribuint a l’economia circular i a la protecció del medi ambient”, ha afegit. “L’aigua és un element fonamental a les cuines dels restaurants de la ciutat”, ha recordat Jordi Roca, president del Gremi d’Hostaleria. “Estem contents de participar en aquesta iniciativa de sensibilització pionera”, ha afegit.

A més, l’aigua de la xarxa és totalment segura: Aigües Sabadell controla de forma permanent i exhaustiva la qualitat de l’aigua que se subministra a la ciutat. De mitjana, cada any es realitzen més de 6.000 controls i analítiques en diferents punts de la xarxa de distribució. Els resultats de les últimes analítiques de l’aigua a cada districte de Sabadell es poden consultar a www.aiguessabadell.cat/analitiques.

El Gremi d’Hostaleria treballarà per tal que el màxim nombre dels seus restaurants adherits se sumin a la iniciativa progressivament. De moment, els restaurants que participaran a la campanya són:

  • DUUO
  • El Racó del Campanar
  • Trenta y Tantos
  • Catalunya
  • Vita Viridis
  • Els Tranquils
  • La Sandvitxeria
  • Click

Written by Comunicació Aigües Sabadell

Equip del departament de Comunicació. Direcció de Desenvolupament Sostenible. Website: https://www.aiguessabadell.cat

0 comments

Leave a comment