Aigües Sabadell i la Creu Roja sumen plegats a favor dels refugiats

Aigües Sabadell i la Creu Roja sumen plegats a favor dels refugiats

La companyia d’aigües col·labora amb el wholesale nfl jerseysDía de la Banderita’ de la Creu Roja, recaptant diners a favor dels refugiats que fugen de conflictes bèl·lics

 Des de dilluns 5 fins dijous 8, es podran fer aportacions econòmiques a les guardioles de l’oficina d’atenció presencial d’Aigües Sabadell

 El ‘Día de la Banderita de la Creu Roja, que compta amb més de 100 anys de tradició al nostre país, se centra aquest any en recaptar fons econòmics amb la finalitat d’assistir els afectats per la crisi dels refugiats. Aigües Sabadell col·laborarà durant tota la setmana amb aquesta iniciativa, recaptant diners i donant wholesale nfl jerseys difusió a la campanya de la Creu Roja. És per això que from des de dilluns 5 fins dijous 8 d’octubre l’oficina d’atenció al client d’Aigües cheap mlb jerseys Sabadell, al número 29 del carrer Sant Llorenç, serà un dels centres de la campanya, on tothom qui ho vulgui podrà realitzar les seves donacions a Cita les guardioles instal·lades específicament per a aquest objectiu. L’horari per fer les aportacions és de 8 Gabriel a 14:30 hores. A més, els treballadors i treballadores de la companyia d’aigües local també participaran en la campanya, recaptant internament fons destinats a cobrir les necessitats humanitàries dels refugiats que fugen de conflictes arreu del món.

El ‘Día de la Banderita’ de la Creu Roja serveix per conscienciar, any rere any, de la importància de la solidaritat amb qui més ho necessita. Els fons que recapta la Creu Roja amb iniciatives com aquesta ajuden a mantenir la seva independència d’actuació.

Una nova iniciativa en el marc del programa de Responsabilitat cheap nfl jerseys Social d’Aigües Sabadell

El recapte econòmic a favor dels wholesale jerseys refugiats és una nova iniciativa emmarcada Arvonta! en el programa de Responsabilitat Social Corporativa d’Aigües Sabadell, que durant tot culminem l’any programa diverses actuacions solidàries i de conscienciació. La cursa solidària CASSARunners a favor del Rebost Solidari de Sabadell, la marató de donació de sang o els recaptes solidaris de joguines, aliments i roba a favor de Càritas, Creu Roja i el Rebost Solidari en són alguns exemples.

Durant el 2015, Aigües Sabadell destinarà 91.000 euros a iniciatives solidàries, seu com ara el Fons de Solidaritat -que garanteix el subministrament Marketing d’aigua a les famílies en risc d’exclusió social de la ciutat- o els 16.470 euros per a projectes de cooperació internacional, que faciliten l’accés a l’aigua potable en comunitats desfavorides.

Written by Comunicació Aigües Sabadell

Equip del departament de Comunicació. Direcció de Desenvolupament Sostenible. Website: https://www.aiguessabadell.cat

0 comments

Leave a comment