Aigües Sabadell obrirà un punt d’atenció adaptat a persones amb dificultats auditives

Aigües Sabadell obrirà un punt d’atenció adaptat a persones amb dificultats auditives

L’Associació de Persones Sordes i Aigües Sabadell han signat un conveni de col·laboració

 La companyia d’aigües obrirà un punt d’atenció al client a la seu de l’entitat, que disposarà de servei d’interpretació en llengua de signes

Aigües Sabadell i l’Associació de Persones Sordes de Sabadell (APSS) han signat un acord de col·laboració per millorar l’atenció al client a les persones amb dificultats auditives de la ciutat. Pilar Torrejón, presidenta de l’entitat, i Joan Cristià, director general de la companyia d’aigües, han signat el conveni a la Seu Social d’Aigües Sabadell.

L’acord de col·laboració es materialitzarà en l’obertura d’un nou punt d’atenció al client d’Aigües Sabadell a la mateixa seu de l’APSS, al carrer Escola Pia de Sabadell. En aquesta localització, Aigües Sabadell atendrà les persones sordes amb la interpretació  simultània en llengua de signes. La companyia d’aigües posarà en marxa en breu un nou servei de cita prèvia per a persones amb dificultat auditiva, que podran reservar atenció personalitzada els dijous, entre les 16 i les 18 hores, a la seu de l’entitat.

Una atenció al client propera i adaptada
Aquest nou punt d’atenció al client adaptat a les persones sordes se suma a l’ampli ventall de vies d’atenció que disposa la companyia d’aigües, a banda de l’oficina d’atenció presencial del carrer Sant Llorenç. El telèfon gratuït 24 hores, la cita prèvia, el portal de tràmits on-line, l’App mòbil, el perfil de Twitter o els punts d’atenció descentralitzats, als barris de Sabadell, són alguns exemples. L’equip de Clients d’Aigües Sabadell segueix treballant per millorar, encara més, l’atenció al client, tant en l’entorn digital com en l’àmbit presencial, novetats que es presentaran durant el present any.

Sobre l’Associació de Persones Sordes de Sabadell (APSS)         
L’Associació de Persones Sordes de Sabadell és una entitat sense ànim de lucre fundada i constituïda l’any 1959 que té com a finalitat facilitar la integració social, laboral i familiar de les persones sordes; orientar els seus associats; col·laborar amb les administracions públiques per aconseguir millores en la qualitat de vida de les persones sordes; reivindicar l’eliminació de barreres de comunicació existents a la societat actual i reclamar la plena igualtat d’oportunitats en tots els àmbits de la vida ciutadana en general.

Written by Comunicació Aigües Sabadell

Equip del departament de Comunicació. Direcció de Desenvolupament Sostenible. Website: https://www.aiguessabadell.cat

0 comments

Leave a comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *