Aigües Sabadell organitza un taller participatiu per trobar solucions innovadores als principals reptes de l’aigua al món

Aigües Sabadell organitza un taller participatiu per trobar solucions innovadores als principals reptes de l’aigua al món

El workshop, emmarcat en el projecte europeu POWER, està obert a tota la ciutadania prèvia inscripció

El proper dijous 29 de novembre, Aigües Sabadell portarà a terme un taller participatiu amb l’objectiu de trobar solucions innovadores als reptes actuals de l’aigua al Planeta. El workshop, que tindrà lloc entre les 14 i les 18:30 h a l’Aula de l’Aigua, s’emmarca en el projecte de recerca europeu POWER.

La sessió, que es desenvoluparà amb la metodologia Design Sprint de Google Ventures, permetrà als assistents acabar la jornada amb una idea global de la situació de l’aigua al món i participar en l’aportació d’idees i solucions als principals reptes plantejats. El taller serà guiat per diversos experts de l’European Institute for Participatory Media, el Centre Tecnològic de Manresa (CTM)-Eurecat i Aigües Sabadell. Al finalitzar, els participants podran incloure les seves propostes a la pàgina web del projecte POWER, participant, alhora, en un concurs d’idees a nivell europeu.

El taller és gratuït i obert a tota la ciutadania, amb o sense coneixements previs del sector de l’aigua. Les persones interessades hauran d’inscriure’s prèviament al portal web del POWER, a https://sabadell.power-h2020.eu.

Sobre el projecte POWER
POWER és un projecte de recerca impulsat per la Unió Europea emmarcat en l’estratègia per potenciar la consciència política i social sobre els reptes mediambientals de l’aigua. Hi participa la xarxa de ciutats Climate Alliance, les ciutats del Regne Unit, Leicester i Milton Keynes i dues companyies de subministrament d’aigua de Jerusalem i Sabadell.

La ciutat de Sabadell ha estat protagonista del POWER en els últims anys. Al novembre de 2016, Aigües Sabadell va acollir a la seva Seu Social una de les sessions de treball del projecte. Al 2017 i al primer semestre d’aquest any la companyia d’aigües va impulsar diversos focus-group amb representació de veïns i veïnes de la ciutat per estudiar la percepció i el coneixement del cicle de l’aigua i, en concret, del servei municipal d’aigües de la ciutat.

 

Written by Comunicació Aigües Sabadell

Equip del departament de Comunicació. Direcció de Desenvolupament Sostenible. Website: https://www.aiguessabadell.cat

0 comments

Leave a comment