Aigües Sabadell participa a la ‘Festa del Riu’ amb ‘L’Aiguateca de CASSA’

Aigües Sabadell participa a la ‘Festa del Riu’ amb ‘L’Aiguateca de CASSA’

La companyia d’aigües serà present a la jornada festiva que se celebra diumenge al Parc Fluvial del Ripoll amb una renovada oferta lúdico-educativa

 Aigües Sabadell serà present, aquest diumenge 5 de maig, a la jornada festiva que tindrà lloc a l’entorn del parc fluvial del riu Ripoll de Sabadell, ‘La Festa del Riu’, que enguany arriba a la seva desena edició i que impulsa l’ADENC.

A partir de les 10 hores del matí, Aigües Sabadell presentarà una renovada oferta lúdico-educativa que, sota el nom de ‘L’Aiguteca de CASSA’, ofereix a nens i nenes de totes les edats jocs i experiments relacionats amb l’aigua.

La Festa del Riu Ripoll comptarà amb moltes altres activitats lúdiques, culturals i festives a l’entorn del riu, que es preveu finalitzin a les 14 hores. Aquest any les protagonistes de la Festa del Riu són les tortugues i els assistents podran descobrir aquests petits animals però, alhora, importants per als ecosistemes.

Aquesta acció s’emmarca en el projecte de divulgació mediambiental que Aigües Sabadell realitza de manera continuada a la ciutat i que té en el programa educatiu EDUCASSA el seu màxim exponent, a més del cicle de conferències Aigua i Món i les activitats familiars que s’organitzen a l’Aula de l’Aigua, entre d’altres.

Written by Comunicació Aigües Sabadell

Equip del departament de Comunicació. Direcció de Desenvolupament Sostenible. Website: https://www.aiguessabadell.cat

0 comments

Leave a comment