Aigües Sabadell rep, per segon any consecutiu, el distintiu ‘Empresa amb Vàlua’

Aigües Sabadell rep, per segon any consecutiu, el distintiu ‘Empresa amb Vàlua’

La companyia d’aigües ha estat reconeguda per la Plataforma d’Entitats del Tercer Sector de Sabadell pel seu compromís sociolaboral

La Plataforma Vàlua d’Entitats del Tercer Sector de Sabadell ha lliurat a Aigües Sabadell el distintiu ‘Empresa amb vàlua’, un reconeixement pel compromís de la companyia d’aigües en el terreny sociolaboral i pel treball a favor de la integració de persones en situació de vulnerabilitat o en risc d’exclusió social. Josep Escartín, director de Clients d’Aigües Sabadell, ha estat l’encarregat de recollir el reconeixement en un acte que ha comptat també amb la participació de Laia Piqué, de l’equip de Clients.

Aquest és el segon distintiu consecutiu que rep Aigües Sabadell, després de l’atorgat l’any passat.

Des de la seva constitució, Aigües Sabadell treballa per a la millora i integració de persones amb diversitat funcional en el seu equip. El percentatge de persones contractades amb algun tipus de diversitat funcional és superior al que estipula la legislació vigent en aquesta matèria. En la mateixa línia, un dels objectius estratègics de la companyia d’aigües és impulsar i garantir la igualtat d’oportunitats. En aquest sentit, destaca el Pla d’Igualtat d’Aigües Sabadell, així com l’establiment d’un protocol antiassetjament i discriminació.

Vàlua és el nom de la plataforma d’entitats que, amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell, treballen conjuntament pels drets, la igualtat d’oportunitats i la qualitat de vida de les persones en risc d’exclusió social. En formen part Actuavallès, Andi, Associació de Persones Sordes de Sabadell, Associació Ethos, Associació Juvenil Esquitx, Avan, Càritas, Centre Sara, Cerma, Cipo sccl, Creu Roja, Fundació Atendis, Fundació Ecom, Fundació Main, Fundación Secretariado Gitano, Salut Mental Sabadell, SCAI i Xalest.

Written by Comunicació Aigües Sabadell

Equip del departament de Comunicació. Direcció de Desenvolupament Sostenible. Website: https://www.aiguessabadell.cat

0 comments

Leave a comment