Alfred Rodríguez Picó clourà el cicle Aigua i Món’18 d’Aigües Sabadell

Alfred Rodríguez Picó clourà el cicle Aigua i Món’18 d’Aigües Sabadell

La ponència del conegut meteoròleg tindrà lloc dijous 14 de juny a l’Aula de l’Aigua 

L’edició 2018 del cicle de ponències Aigua i Món, que impulsa Aigües Sabadell, arriba al seu final. La clausura de la iniciativa, que ja ha reunit més de 150 persones en les tres primeres sessions, tindrà lloc el proper dijous 14 de juny, de la mà del conegut meteoròleg Alfred Rodríguez Picó.

En aquest cas, la sessió se centrarà en la climatologia i la reflexió sobre com afecta a la vida humana la distribució de les precipitacions al món. Picó explicarà també els factors que intervenen en les precipitacions o alguns fenòmens extrems com El Niño o la pluja torrencial a la conca mediterrània. L’Alfred ha estat l’’home del temps’ a TV3, Catalunya Ràdio i, en la seva última etapa, a Betevé.

L’assistència a la ponència, que tindrà lloc a les 18 hores, és gratuïta, però degut a que l’aforament és limitat, cal una inscripció prèvia enviant un correu a fundacio@cassa.es. Encara queden disponibles les últimes places per aquesta sessió, pel que Aigües Sabadell convida la ciutadania a confirmar la seva inscripció.

El cicle Aigua i Món d’Aigües Sabadell 
Si en la seva primera edició el cicle es va centrar en els principals reptes de l’aigua al planeta, aquest any els ponents han abordat la importància que té l’aigua per a les persones des de diverses vessants: la nutrició, la salut i l’accessibilitat al recurs, l’activitat física i la climatologia.

Totes les ponències de l’Aigua i Món es piulen en directe al perfil de Twitter de la companyia d’aigües, @AiguesSabadell. També es poden visualitzar en directe via Facebook Live, al perfil de l’Aula de l’Aigua. Posteriorment, es poden recuperar totes les sessions en vídeo al canal de Youtube (www.youtube.com/AiguesSabadell).

Written by Comunicació Aigües Sabadell

Equip del departament de Comunicació. Direcció de Desenvolupament Sostenible. Website: https://www.aiguessabadell.cat

0 comments

Leave a comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *