El Grup CASSA dona 12.860 euros a la investigació científica contra el coronavirus

El Grup CASSA dona 12.860 euros a la investigació científica contra el coronavirus

El president d’Aigües Sabadell, Enric Blasco, ha lliurat 6.430 euros a la presidenta de l’Hospital Universitari Parc Taulí, Mariona Creus

La campanya solidària del Grup CASSA ha sumat un total de 6.430 adhesions des de l’inici de la pandèmia

La companyia dona 1 € a l’assaig clínic #JoEmCorono per cada client que s’ha passat a la modalitat de factura digital entre el març i el desembre del 2020 i decideix doblar la quantitat per destinar-la també al projecte YCOVID-19 impulsat per l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT)

 

6.430 clients i clientes del Grup CASSA s’han sumat a la campanya solidària impulsada per la companyia d’aigües amb la voluntat de col·laborar en la investigació científica contra el coronavirus. En el marc d’aquesta  iniciativa, que va iniciar-se el 14 de març del passat 2020 i s’ha allargat fins al final de l’any, el Grup CASSA ha donat un euro a l’assaig clínic de l’hospital Trias i Pujol per cada persona que s’ha passat a la modalitat de factura digital de l’aigua. Aquest euro no ha suposat cap cost als clients i clientes (el canvi a la factura digital és gratuït), doncs és una donació directa de la companyia d’aigües.

En paral·lel, el Grup CASSA ha decidit doblar la quantitat total recaptada en la campanya -uns altres 6.430 euros- per
destinar-la al projecte YCOVID-19, impulsat per l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT)
, que té com a objectiu desenvolupar un test ràpid de diagnosi de la infecció per SARS-COV-2 fiable i amb obtenció del resultat en 10 minuts. El president del Grup CASSA, Enric Blasco, ha fet lliurament de l’aportació econòmica a Mariona Creus, presidenta de l’Hospital Universitari Parc Taulí, acompanyada del director general, el Dr. Joan Martí, i el director de Recerca i Innovació, el Dr. Lluís Blanch. “6.430 persones implicades i compromeses han fet possible 12.860 euros directes a la investigació científica, que és la nostra gran esperança per guanyar la batalla al coronavirus”, ha destacat Enric Blasco. “6.430 gràcies als clients i clientes que s’han sumat a la nostra iniciativa”.

 Pel que fa a la iniciativa #JoEMCorono està encapçalada per l’equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i pretén recaptar fons per a la recerca contra el coronavirus. Els doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà són els principals impulsors. En concret, han realitzat un assaig clínic pioner, el primer aprovat per l’Agència Espanyola del Medicament, amb l’objectiu de definir els fàrmacs per tractar de manera immediata als infectats i prevenir el contagi en els seus contactes. A través d’un altre projecte, també es treballa en una vacuna contra el virus.

En l’actualitat, més de 36.000 clients i clientes del Grup CASSA ja disposen de la modalitat de factura digital, molt més sostenible que la tradicional en paper i també més ràpida i segura. Amb aquesta iniciativa, la companyia ha volgut contribuir en la lluita contra la Covid-19 promovent la col·laboració entre la ciutadania i el Grup CASSA, i també conscienciar sobre la importància de reduir la petjada en el medi ambient, promovent hàbits sostenibles com la reducció del consum de tinta i paper.

Written by Comunicació Aigües Sabadell

Equip del departament de Comunicació. Direcció de Desenvolupament Sostenible. Website: https://www.aiguessabadell.cat

0 comments

Leave a comment