Aigües Sabadell col·labora amb els projectes d’inclusió social de CIPO

Aigües Sabadell col·labora amb els projectes d’inclusió social de CIPO

 A l’octubre, s’inicia una nova campanya que té com a objectiu fomentar les solucions digitals i ajudar als joves amb discapacitat intel·lectual

Fa uns mesos, el president de la Fundació Privada Amics de CIPO, Joan Madaula, i el director general d’Aigües Sabadell, Joan Cristià Roca, van signar un conveni de col·laboració per mitjà del qual la companyia d’aigües es comprometia col·laborar amb els projectes d’inclusió social que impulsa l’entitat sabadellenca que dóna suport a joves amb discapacitat intel·lectual.

Ara, aquest acord es veurà materialitzat amb l’inici d’una campanya emmarcada en l’estratègia de la companyia per fomentar les solucions digitals gratuïtes del servei d’aigües. Així, per cada client que s’aculli al serveis digitals de la companyia (Factura sense Paper, servei d’alertes d’avaries per SMS i oficina virtual) Aigües Sabadell donarà 1 euro per finançar els projectes d’inclusió social per a persones amb discapacitat intel·lectual liderats per CIPO. L’objectiu és contribuir al seu desenvolupament i, alhora, generar-los oportunitats.

Tots els clients d’Aigües Sabadell rebran per correu, juntament amb la factura, la informació de la campanya. A més, es potenciarà la comunicació en l’entorn digital.

Per acollir-se a la campanya, només cal entrar a https://www.serveisclientcassa.com/cipo.

Nou impuls a les solucions digitals

La qualitat i l’excel·lència del servei són un dels principals valors d’Aigües Sabadell. En aquest sentit, desenvolupa solucions digitals per facilitar i millorar el servei dels seus clients. La Factura sense Paper, l’enviament gratuït de missatges d’informació d’avaries via SMS, la cita prèvia o el portal web, en són un exemple.

CIPO

CIPO, S.C.C.L. neix l’any 1968 a partir de la iniciativa i de l’esforç d’un grup de pares i mares de joves amb discapacitat intel·lectual de Sabadell, com una alternativa normalitzada a l’acabament de l’etapa escolar dels seus fills i filles. Aquest grup de pares i mares, com ja havien fet durant l’etapa escolar (creant el que aleshores s’anomenaven “escoles especials”), posen en marxa un taller perquè aquestes persones puguin accedir al món laboral.

 Actualment, CIPO porta a terme serveis de medi natural i jardineria, industrials, d’acolliment i residencial, i també de formació. També actua com a centre de formació ocupacional.

 

Written by Comunicació Aigües Sabadell

Equip del departament de Comunicació. Direcció de Desenvolupament Sostenible. Website: https://www.aiguessabadell.cat

0 comments

Leave a comment

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *