La rondallaire Rosa Fité explicarà diumenge ‘El collaret de bombolletes d’aigua’ a l’Aula de l’Aigua

La rondallaire Rosa Fité explicarà diumenge ‘El collaret de bombolletes d’aigua’ a l’Aula de l’Aigua

Aigües Sabadell organitza diumenge una sessió infantil de contes, a les 12h i a les 13h 

Entre les 11 i les 14h, es podrà visitar lliurament l’Aula de l’Aigua

Aigües Sabadell organitza diumenge un matinal infantil a l’Aula de l’Aigua. La rondallaire Rosa Fité presentarà a l’equipament d’Aigües Sabadell ‘El collaret de bombolletes d’aigua’, un espectacle de contes on l’aigua serà la protagonista. Les sessions de contes tindran lloc a les 12 i a les 13 hores.

A més, entre les 11 i les 14 hores, l’Aula de l’Aigua obrirà portes i els assistents podran descobrir la història del proveïment de l’aigua a Sabadell, des del segle XIII fins la constitució d’Aigües Sabadell, a través de l’exposició permanent.

Tant l’entrada a l’equipament com les sessions de contes infantils són totalment gratuïts.

L’Aula de l’Aigua

L’equipament impulsat per Aigües Sabadell s’ha convertit en el centre d’interpretació local a l’entorn de l’aigua. L’Aula de l’Aigua, que en el seu primer any de vida ha rebut la visita de més de 2.000 sabadellencs i sabadellenques, proposa un recorregut sensorial amb el qual el visitant se submergirà en l’univers de l’aigua i descobrirà la història del seu abastament a Sabadell. L’Aula de l’Aigua és també un espai interactiu que presenta de forma didàctica i entenedora el cicle integral de l’aigua. A més, acull diferents propostes didàctiques i culturals relacionades amb l’aigua, com ara activitats familiars, trobades, el cicle de conferències Aigua i Món o algunes de les activitats del programa educatiu EDUCASSA.

L’equipament, de 100 metres quadrats, té com a principals espais:

Relats del passat: història del proveïment d’aigua a Sabadell, des del segle XIII fins a la constitució de CASSA.

Torre de l’Aigua: monogràfic dedicat a la història i arquitectura de la icona de la nostra ciutat.

El cicle integral de l’aigua: principals fases, consells de consum responsable d’aigua i diagrama sobre com arriba l’aigua a les cases.

Jocs i experimentació: senzills experiments que relacionen l’aigua amb els 5 sentits i joc interactiu per ‘tocar’ l’aigua sense mullar-se. El Trivial de l’Aigua permet, a més, posar a prova els coneixements sobre l’aigua, el medi ambient i Sabadell.

Written by Comunicació Aigües Sabadell

Equip del departament de Comunicació. Direcció de Desenvolupament Sostenible. Website: https://www.aiguessabadell.cat

0 comments

Leave a comment