L’Aula de l’Aigua obre diumenge i acull un taller infantil per crear un pop amb materials reciclats

L’Aula de l’Aigua obre diumenge i acull un taller infantil per crear un pop amb materials reciclats

Aquest diumenge, 9 de juny, l’Aula de l’Aigua posa el punt i final a les activitats familiars d’aquest curs escolar. I ho fa amb un matinal de portes obertes a la ciutadania i amb un taller infantil on els més petits podran reciclar diversos elements de paper i plàstic per crear un pop. El taller és totalment gratuït.

A més, entre les 11 i les 14 hores, l’Aula de l’Aigua obrirà les seves portes per descobrir la història del proveïment d’aigua a Sabadell, des del segle XIII fins la constitució d’Aigües Sabadell. Els visitants podran conèixer també la història i l’arquitectura de la Torre de l’Aigua i les principals fases del cicle de l’aigua.

Les activitats familiars tornaran a l’Aula de l’Aigua a partir del setembre.

L’Aula de l’Aigua

L’equipament impulsat per Aigües Sabadell s’ha convertit en el centre d’interpretació local a l’entorn de l’aigua. L’Aula de l’Aigua, que des de la seva inauguració, ara fa dos anys, ha rebut la visita de més de 5.000 sabadellencs i sabadellenques, proposa un recorregut sensorial amb el qual el visitant se submergirà en l’univers de l’aigua i descobrirà la història del seu abastament a Sabadell. L’Aula de l’Aigua és també un espai interactiu que presenta de forma didàctica i entenedora el cicle integral de l’aigua. A més, acull diferents propostes didàctiques i culturals relacionades amb l’aigua, com ara activitats familiars, trobades, el cicle de conferències Aigua i Món o algunes de les activitats del programa educatiu EDUCASSA.

L’equipament té com a principals espais:

Relats del passat: història del proveïment d’aigua a Sabadell, des del segle XIII fins a la constitució de CASSA.

Torre de l’Aigua: monogràfic dedicat a la història i arquitectura de la icona de la nostra ciutat.

El cicle integral de l’aigua: principals fases, consells de consum responsable d’aigua i diagrama sobre com arriba l’aigua a les cases.

Jocs i experimentació: senzills experiments que relacionen l’aigua amb els 5 sentits i joc interactiu per ‘tocar’ l’aigua sense mullar-se. El Trivial de l’Aigua permet, a més, posar a prova els coneixements sobre l’aigua, el medi ambient i Sabadell.

 

Written by Comunicació Aigües Sabadell

Equip del departament de Comunicació. Direcció de Desenvolupament Sostenible. Website: https://www.aiguessabadell.cat

0 comments

Leave a comment