L’Aula de l’Aigua obre diumenge i acull una sessió de contes amb la ‘Pepa Florida’

L’Aula de l’Aigua obre diumenge i acull una sessió de contes amb la ‘Pepa Florida’

La sessió tindrà lloc aquest diumenge, 13 de gener, en el marc de la jornada de portes obertes de l’Aula de l’Aigua

Aquest diumenge, 13 de gener, l’Aula de l’Aigua obre les seves portes a la ciutadania i organitza una sessió de contes destinada als nens i nenes d’entre 3 i 10 anys. En aquesta ocasió serà la sabadellenca Silvia Ricart, més coneguda com la ‘Pepa Florida’, l’encarregada de traslladar els petits i petites al món màgic dels contes. L’espectacle, que porta el nom ‘El bloc de les trifulgues’, tindrà lloc a les 12 hores.

A més, entre les 11 i les 14 hores, l’Aula de l’Aigua obrirà les seves portes per descobrir la història del proveïment d’aigua a Sabadell, des del segle XIII fins la constitució d’Aigües Sabadell. Els visitants podran conèixer també la història i l’arquitectura de la Torre de l’Aigua i les principals fases del cicle de l’aigua.

Tant l’entrada a l’equipament com la sessió infantil són totalment gratuïtes.

L’Aula de l’Aigua

L’equipament impulsat per Aigües Sabadell s’ha convertit en el centre d’interpretació local a l’entorn de l’aigua. L’Aula de l’Aigua, que des de la seva inauguració, ara fa dos anys, ha rebut la visita de més de 5.000 sabadellencs i sabadellenques, proposa un recorregut sensorial amb el qual el visitant se submergirà en l’univers de l’aigua i descobrirà la història del seu abastament a Sabadell. L’Aula de l’Aigua és també un espai interactiu que presenta de forma didàctica i entenedora el cicle integral de l’aigua. A més, acull diferents propostes didàctiques i culturals relacionades amb l’aigua, com ara activitats familiars, trobades, el cicle de conferències Aigua i Món o algunes de les activitats del programa educatiu EDUCASSA.

L’equipament té com a principals espais:

Relats del passat: història del proveïment d’aigua a Sabadell, des del segle XIII fins a la constitució de CASSA.

Torre de l’Aigua: monogràfic dedicat a la història i arquitectura de la icona de la nostra ciutat.

El cicle integral de l’aigua: principals fases, consells de consum responsable d’aigua i diagrama sobre com arriba l’aigua a les cases.

Jocs i experimentació: senzills experiments que relacionen l’aigua amb els 5 sentits i joc interactiu per ‘tocar’ l’aigua sense mullar-se. El Trivial de l’Aigua permet, a més, posar a prova els coneixements sobre l’aigua, el medi ambient i Sabadell.

 

Written by Comunicació Aigües Sabadell

Equip del departament de Comunicació. Direcció de Desenvolupament Sostenible. Website: https://www.aiguessabadell.cat

0 comments

Leave a comment