Plàcid Garcia-Planas repassarà la importància històrica que ha tingut l’aigua en el creixement de Sabadell

Plàcid Garcia-Planas repassarà la importància històrica que ha tingut l’aigua en el creixement de Sabadell

El periodista sabadellenc clourà el cicle Aigua i Món’19 d’Aigües Sabadell en una sessió a l’Aula de l’Aigua dijous 10 d’octubre a les 18 hores

El cicle Aigua i Món’19 d’Aigües Sabadell arriba a la seva fi amb una darrera sessió dedicada a la història del creixement i desenvolupament de la ciutat de Sabadell i la importància estratègica que, des de sempre, ha tingut l’aigua. El periodista i escriptor sabadellenc, Plàcid Garcia-Planas, serà el ponent de la sessió, que tindrà lloc dijous 10 d’octubre a les 18 hores a l’Aula de l’Aigua. Garcia-Planas ha estat corresponsal periodístic en zones de guerra, cobrint informativament els conflictes bèl·lics dels Balcans i Pròxim Orient.

La sessió del proper dijous, 10 d’octubre, porta per títol ‘L’aigua: clau en el desenvolupament de Sabadell’ i és oberta a la ciutadania. Com a conseqüència de la limitació d’aforament, s’ha de reservar prèviament assistència al correu electrònic fundacio@cassa.es. A més, la sessió es podrà seguir en directe i també via streaming als perfils a les xarxes socials d’Aigües Sabadell. Encara queden places lliures.

Garcia-Planas clourà el cicle de ponències d’aquest any, que va inaugurar al mes de febrer el conseller Damià Calvet i que ha comptat també amb la participació del meteoròleg Tomàs Molina, el director de l’ICRA, Damià Barceló, i el director de Qualitat de l’Aigua d’Aigües de Barcelona, Miquel Paraira.

Els anys 2017 i 2018, les conferències organitzades per Aigües Sabadell van reunir a l’Aula de l’Aigua més de 600 assistents. La reutilització, el canvi climàtic, l’ús eficient de l’aigua a l’agricultura, la pluviometria al nostre país o l’aigua i la nutrició han estat alguns dels temes tractats en les edicions anteriors, que han comptat amb ponents experts en diverses matèries com ara Ramon Folch, Francesc Mauri, Martí Boada, Julio Basulto o Alfred Rodríguez Picó, entre d’altres.

Written by Comunicació Aigües Sabadell

Equip del departament de Comunicació. Direcció de Desenvolupament Sostenible. Website: https://www.aiguessabadell.cat

0 comments

Leave a comment