App mòbil

Aigües Sabadell disposa d'una aplicació mòbil que facilita la reserva de cita prèvia i els avisso de fuites d'aigua detectades. L’aplicació, disponible per a iOs i Android, inclou també un joc sobre el cicle de l’aigua a la ciutat, un mapa amb la localització de les fonts ornamentals i tota l’actualitat d’Aigües Sabadell, entre d’altres funcionalitats, com ara la possibilitat que el ciutadà informi a la companyia d’aigües local en cas que detecti una fuita d’aigua al carrer. L’objectiu és evitar la pèrdua de recursos i actuar amb la major celeritat possible en cas d’avaria. El mecanisme és molt fàcil: en cas de detectar una fuita d’aigua al carrer, només cal entrar a l’aplicació del mòbil, fer una foto i activar la geolocalització. L’avís arribarà de manera automàtica a l’equip d’Operacions, que comprovarà l’avaria i procediran a la seva reparació.

A través de la nova aplicació també es pot accedir a tots els canals de comunicació de la companyia (telèfons, adreces i horaris, pàgina web, e-mail i perfil de Twitter) i a les últimes notícies d’actualitat relacionades amb el servei d’aigües.

Aquesta és la primera experiència d’Aigües Sabadell en el camp de les aplicacions mòbils. La posada en marxa de l’aplicació s’emmarca en el programa ‘Al costat de les persones’, que té con a objectiu apropar la companyia a la ciutadania. Aigües Sabadell continua treballant per desenvolupar una nova aplicació que faciliti l’accés al Portal del Client. De moment, tots els tràmits on-line relacionats amb el servei d’aigües es poden fer les 24 hores i els 365 dies de l’any a www.aiguessabadell.cat.