Una exposició apropa les bonificacions socials d’Aigües Sabadell als usuaris i usuàries de la Corporació Sanitària Parc Taulí

Una exposició apropa les bonificacions socials d’Aigües Sabadell als usuaris i usuàries de la Corporació Sanitària Parc Taulí

L’acció ha estat impulsada conjuntament per la Corporació Sanitària Parc Taulí i la companyia d’aigües

Els pacients i acompanyants de la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell poden conèixer aquests dies els seus drets com a clients del servei d’aigües en una nova exposició. Es tracta d’una acció impulsada conjuntament pel Parc Taulí i la companyia d’aigües que té com a objectiu apropar el servei d’aigües a la ciutadania.

L’exposició, que l’any passat es va poder visitar als mercats i equipaments esportius de la ciutat, es troba ara instal·lada al vestíbul de l’edifici Parc Taulí. La mostra, que s’hi estarà fins l’1 d’abril, consta de 5 plafons que recullen les bonificacions socials disponibles d’Aigües Sabadell, destinades a les persones més vulnerables (Fons Social, ajornaments, atenció personalitzada…), i totes les vies de comunicació amb la ciutadania.

Aquesta acció se suma a d’altres que Aigües Sabadell està portant a terme per fomentar la proximitat amb la ciutadania, com ara les reunions i trobades amb les Associacions de Veïns i Veïnes, entitats i Consells de Districte de la ciutat, entre d’altres.

La protecció de les persones vulnerables, una prioritat d’Aigües Sabadell

La lluita contra la pobresa energètica és una de les prioritats d’Aigües Sabadell. La companyia d’aigües treballa des de fa temps, en estreta col·laboració amb l’Ajuntament, per garantir que tots els veïns i veïnes de la nostra ciutat disposin d’aigua potable independentment de la seva situació econòmica. De fet, Aigües Sabadell no ha interromput mai el servei a cap família en situació de vulnerabilitat econòmica. En aquest sentit, la coordinació entre la companyia i l’administració local és fonamental: són els Serveis Socials de l’Ajuntament de Sabadell qui acrediten la situació de vulnerabilitat de les famílies i n’informen a l’equip de la companyia d’aigües. A més, ambdues parts treballen, de forma permanent, per potenciar la seva coordinació i millorar els protocols d’actuació, amb l’objectiu de fer-los encara més eficients.

A més, en els últims anys, Aigües Sabadell ha potenciat la comunicació de les bonificacions socials disponibles per a tots els col·lectius socials. Així, es porten a terme reunions amb les Associacions de Veïns i Veïnes de la ciutat, Consells de Districte, plataformes i entitats, per explicar de primera mà les ajudes disponibles. La informació es troba també, de forma destacada, a la pàgina web www.aiguessabadell.cat i el perfil de Twitter @AiguesSabadell emet, de forma periòdica, informació en aquest sentit.

Written by Comunicació Aigües Sabadell

Equip del departament de Comunicació. Direcció de Desenvolupament Sostenible. Website: https://www.aiguessabadell.cat

0 comments

Leave a comment