Missió Planeta

Missió Planeta

Els participants a l’scape-room educatiu d’Aigües Sabadell són els escollits per viatjar al laboratori lunar, desxifrar els ODS i tornar a la terra per aplicar-los i salvar-nos. I tot, en 60 minuts!

Som a l’any 2.160 i la Terra i els seus habitants es troben en una situació d’emergència climàtica. Els efectes del canvi climàtic, provocats per l’acció humana, són cada vegada més evidents i és totalment insostenible continuar vivint al planeta a causa de la radiació i contaminació extrema. Els científics calculen que en pocs mesos s’acabaran sense existències de menjar o i oxigen per respirar. La Terra s’està morint i ja és massa tard per salvar la humanitat. O no?

Un grup de científics ha estat treballant a l’ombra durant dècades en la que és l’última esperança per salvar el planeta i evitar l’extinció total. La Missió Planeta, el projecte secret més ambiciós dels últims temps, recentment han descobert que l’any 2015 l’ONU va crear 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (Els ODS), unes fites que ajuden a erradicar la pobresa, lluiten contra les desigualtats i les injustícies i poden posar fre al canvi climàtic. Però els ODS estan oblidats i desapareguts des de fa temps. Gràcies a les últimes investigacions s’han pogut localitzar en un laboratori lunar. Els ODS estan encriptats a la lluna i es necessita un equip de persones que puguin superar el repte i portar-los a la terra i salvar el planeta.

Vols participar a l’scape-room educatiu ‘Missió Planeta’?

Imprescindible reserva cita prèvia aquí