Control de la qualitat de l’aigua

Publicador de continguts

Cuidem la qualitat de la teva aigua

El control de la qualitat de l'aigua és el nostre principal objectiu

 

A Aigües Sabadell treballem per garantir la salubritat, qualitat i neteja de l'aigua. Per això, complim amb tots els requisits higiènic-sanitaris establerts per la legislació vigent, per tal de protegir la salut de les persones.

Disposem de la certificació internacional ISO 22000, d'innocuïtat alimentària

Aigües Sabadell ha certificat segons la norma internacional ISO 22000, d'innocuïtat alimentària per a la producció i distribució d'aigua per al consum humà, un sistema basat en els principis de l'anàlisi de riscos i metodologies de la indústria alimentària. D'aquesta manera, Aigües Sabadell és una de les poques companyies d'aigües que disposen d'aquesta certificació voluntària, situant-se com una de les referents de l'Estat en aquest camp.

L'abast de la norma va des de la captació, l'emmagatzematge, el transport i la potabilització de l'aigua fins a la distribució, el control de qualitat i el manteniment de les instal·lacions associades. En essència, el canvi de visió es deu al tractament de la gestió de l'aigua com un aliment.

Més de 5.800 controls de qualitat cada any a Sabadell

Totes les analítiques són realitzades per un laboratori extern certificat que garanteix els màxims estàndards de fiabilitat pel que fa als resultats obtinguts. Aquests resultats són posteriorment enviats a el Ministeri de Sanitat i bolcats al Sistema d'Informació Nacional d'Aigua de Consum (SINAC).

Consulta els resultats de les analítiques de l'aigua al teu barri